top of page

VINTERAKTIVITETER

IMG_7269.JPG

TOPPTUR

Vi har 2 utgangspunkter for våre toppturer.

​Bli med på introkurs for en trygg topptur! Turen gjennomføres med enten fjellski eller randonee. For å få full glede av denne turen bør du være alminnelig god på ski. Vi starter med en innføring i trygg ferdsel, skred og kameratredning, med videre opplæring underveis til til toppen.​

Turene starter fra henholdsvis Strand Fjellstue eller parkering Espedalen Fjellkirke.Fra Strand går turen opp til Søre Gråhøa. Fra Espedalen Fjellkirke går turen opp til Venhøa, med Muligheter for en avstikker mot Megrundskampen.

Du finner mer informasjon om dato, påmelding og utstyr på kalenderen eller på vår Facebookside.

HØYFJELLSTUR

Bli med oss på høyfjellet! Turen går mot Fredriksseter, gjennom Bjørneskaret via Fredriksfjellet, Tunehornet, Gråurdhøa over Venlimyrene før man ender opp igjen ved utgangspunktet. Underveis serveres det deilig varm suppe.

Det anbefales å bruke fjellski da vi lager egne spor på en del av turen, og dersom det er behov for å leie utstyr er det bare å melde fra ved påmelding. Turen ledes av en erfaren guide som kan friste med historier om området underveis, og deling av kunnskap om hvordan man beveger seg i fjellterreng på vinteren.

Du finner mer informasjon om dato, påmelding og utstyr på kalenderen eller på vår Facebookside.

IMG_7272_edited_edited_edited.jpg
photo-1518377551205-b9f072252e33_edited.

TRUGETUR

Vi tilbyr forskjellige typer trugeturer. På leting etter dyrespor, båltur med noe servering, fine turer i høyfjellet. Turene går med guide. Varighet fra 2 til 5 timer ut fra type tur.

Sjekk aktivitetskalender for nærmere informasjon, dato, påmelding eller på vår facebookside.

ISFISKE

Er dere en gruppe, vennegjeng, eller ett firma som ønsker en tilrettelagt dag på isen med blant annet isfisking på programmet kan vi være med å tilrettelegge dette for dere.

Vi har pilkeutstyr, lavo, bålpanne og annet utstyr for å lage en fin Camp hvor vi også kan servere både mat og drikke om ønskelig. Dette kan også kombineres sammen med flere aktiviteter.

Ta kontakt for nærmere informasjon, så kan vi planlegge en minnerik dag sammen.

photo-1543013180-49edd360a4ab_edited.jpg
photo-1488659238171-02308fb27672.jpg

FULLMÅNETUR

Disse turene settes opp i forbindelse med tidspunkt hvor det forventes fullmåne.Er dere en vennegjeng på inntil 8 – 10 personer så kan dette være en magisk opplevelse for dere, og er man heldig kan man oppleve nordlys!

Vi starter fra Verksodden i Espedalen på ski, overnattingen foregår enten med lavo, telt eller fjellbu ut fra hva dere ønsker. Turen vil foregå på ski og truger, Fjellski kan leies, truger holder vi og selvsagt er det mat underveis. Turene går med guide. Utgangspunktet er 1 døgn inkludert mat, men dette kan justeres ut fra ønske.


Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

DYRESAFARI

Vi starter i Espedalen og går ut i Langsua, her vi prøver å få et glimt av Nasjonalsparkens rike dyreliv. Det er muligheter for å se blant annet elg, rein, rype, tiur, og ørn. 

​Fortrinnsvis i periodene desember - januar og mars - april. Fjellski, truger, og annet utstyr som du mangler kan leies.


For nærmere informasjon, påmelding dato se aktivitetskalender eller på vår Facebook side.

IMG_7676.JPG
photo-1504807959081-3dafd3871909_edited.

KART OG KOMPASS

Her kommer det nytt opplegg for sommer 2022 og vinter 2023 som ett Villmarkskurs. Det blir satt opp en fast helg, går over flere dager.

Annet alternativ er grupper på henvendelse.


Ta kontakt for nærmere informasjon.

SKREDKURS – FØRSTEHJELP I NATUREN

Her kommer det nytt konsept for 2023. Vinteren 2022 blir det ikke gjennomført planlagte kurs.

vinterøvelse_lesja_9.JPG
VINTER: Tour Packages

Vi ser frem til å høre fra deg!

VINTER: Text
bottom of page