VINTERAKTIVITETER

IMG_7269.JPG

TOPPTUR

Med utgangspunkt fra Verksodden i Espedalen har vi 3 forskjellige turer å tilby. Turene er av varierende vanskelighetsgrad og varighet.

Tur 1 går opp til Venhøa med mulighet for en avstikker bort til Megrundskampen om tiden tillater det.

Tur 2 går opp til Sprenpiggen.

Tur 3 går til Ruten.

Fjellski med stålkanter kan leies. Turene går med guide. Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

HØYFJELLSTUR

Med utgangspunkt i Verksodden i Espedalen, går turen gjennom Bjørneskaret, via Fredriksfjellet, Tunehornet, Gråurdhøa til Agnsjøbua og deretter tilbake til Verksodden.

Fjellski med stålkanter kan leies. Turene går med guide. Heldagstur. Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

IMG_7272_edited_edited_edited.jpg
photo-1518377551205-b9f072252e33_edited.

TRUGETUR

Vi tilbyr forskjellige typer trugeturer. På leting etter dyrespor, båltur med noe servering, tur i høyfjellet.

Truger kan leies, og turene går med guide. Varighet fra 2 til 5 timer ut fra type tur. Ta kontakt for nærmere informasjon.

ISFISKE

Vi bruker 2 alternativer hvor man kan møtes i gapahuken på Merosholmen ved Espedalsvatnet, og setter ut pilkestengene. Vi har med så vi kan fyre opp bålpannen, tar oss en matbit, varm drikke mens vi venter på at storfisken skal bite på. Valdrestjønna utenfor Espedalen Fjellstue er det andre stedet vi bruker.
Pilkeutstyr kan leies. Turene er med guide. Passer for alle.
Ta kontakt for nærmere informasjon.

photo-1543013180-49edd360a4ab_edited.jpg
photo-1488659238171-02308fb27672.jpg

FULLMÅNETUR

Disse turene settes opp i forbindelse med tidspunkt hvor det forventes fullmåne. Dette er en magisk tur for grupper på opp til 10 personer. Vi starter fra Verksodden i Espedalen på ski, og overnatter i Agnsjøbua.  Vi vil også benytte oss av truger under turen.


Fjellski, truger, annet utstyr som du mangler kan leies. Turene går med guide. 1 døgn inkludert mat. Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

DYRESAFARI

Vi starter i Espedalen og går ut i Langsua, her vi prøver å få et glimt av Nasjonalsparkens rike dyreliv. Det er muligheter for å se blant annet elg, rein, rype, tiur, og ørn. Vi overnatter på Agnsjøbua. Vi vil også benytte oss av truger under turen. Maks 10 personer per tur.

Fortrinnsvis i periodene Desember - Januar og Mars - April.

Fjellski, truger, annet utstyr som du mangler kan leies. Turene går med guide. 1 døgn inkludert mat.

Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

IMG_7676.JPG
photo-1504807959081-3dafd3871909_edited.

KART OG KOMPASS

Et alternativ for deg som ønsker å mestre bruken av kart og kompass i fjellet. Vi begynner med en teoretisk innføring i bruk av kart og kompass. Deretter går turen ut, der gruppen skal finne frem til et bestemt punkt. Underveis får dere informasjon om nasjonalparken, dyreliv som befinner seg i området og litt historie. Siste punkt befinner seg på Agnsjøbua, der vi overnatter. Dagen etter tar vi en tur over Fredriksfjellet, før turen avsluttes på Agnsjøbua. Maks 10 pers. Kan også brukes for en gruppe som Kickoff som vi skreddersyr for din gruppe både sommer og vinter.
Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

SKREDKURS – FØRSTEHJELP I NATUREN

Vi gjennomgår teori i plenum, og gjør noen korte og praktiske øvelser utendørs. Vi avslutter i området mellom Venlihø og Venlisetra. Det er muligheter for å bestille for grupper utenom oppsatte datoer.
Ta kontakt for nærmere informasjon. Utstyrsliste blir sendt ved påmelding.

vinterøvelse_lesja_9.JPG
 

Vi ser frem til å høre fra deg!