lailaogbengt_edited.jpg

OM OSS

Vi er Laila og Bengt, tidligere vertskap på Espedalen Fjellstue (2015-2017). Vi ble så begeistret for Espedalen at vi fortsatte vår lille bedrift i dette området. Vi tilbyr opplevelser i Espedalen, Langsua og Gudbrandsdalen for grupper og familier. Vi har i tillegg utleie av fjellski, truger, kano og kajakk, og vi kjører også skiløyper for Espedalen sti - og løypelag.

 

HVEM ER VI?

 
bengt_edited.jpg

BENGT MAGNUSSEN

Fjellkar

Bengt har vokst opp med turer og friluftsliv, og har en kunnskap om turliv og natur som gjør at enhver gjest vil trives i Bengts selskap og med hans kyndige veiledning. Han har drevet med hundekjøring i 20 år, og har også solid utdanning gjennom Røde Kors Hjelpekorps. Han kjenner Rondane som sin egen bukselomme, og de siste årene har han også gjort seg godt kjent i Espedalen og Langsua. Han hadde i mange år ansvar for alle utendørsaktiviteter på Fefor Høgfjellshotell. 

Det er høy faktor av kos og bålbrenning på Bengt sine turer, og med lun dialekt fra Gudbrandsdalen byr han på mange historier og skrøner. Han kan gå langt, bære tungt, og tar alltid hensyn til turens deltagere. "Oss lyt senkje skuldren", og Bengts beste terapitips er: "lang tur, tung sekk og et bål, en trøng ikkje mer!"