• Laila

Kick-off Sommer!

Oppdatert: 17. jun. 2020


Sommer! Da er den her, som kastet over oss etter en lang og rar vår!


Det har vært stille fra oss en stund, men vi er her! Det ble en annerledes vintersesong, da vi ikke fikk kjøre skiløyper som vi pleier, det ble en veldig rar påske!

Vi har heller ikke kunnet annonsere så mye, da vi ikke helt visste hvordan planene for igjenåpning ble.

Vi har brukt tiden i vår til å planlegge turer, og har fått godkjennelse fra Langsua Nasjonalpark til å arrangere gruppeturer i nasjonalparken, det er vi veldig glade for! Hurra!

Vår ideologi er å ferdest i naturen uten å sette spor, så vi vil overnatte der det er etablert mulighet for toalett, vi tar alltid med oss avfall etter oss, og vil at leirplassen skal se urørt ut når vi går videre.

Vi prøver å ikke forstyrre dyrelivet. Vi har hatt har hatt fine opplevelser i møter med dyr, da prøver vi prøver å betrakte fra avstand og nyte øyeblikkene.


Vi har satt av datoer for guidede turer i juli/august. Kanskje vi kan dele disse øyeblikkene? Mer info kommer! Du kan også lese om turene på hjemmesiden vår!


Vi har fått henvendelser for Kick-off, og har et bra opplegg på gang! Fine gruppeaktiviteter, og innlagte pauser og lunch med smakebiter fra området. Ta kontakt på post@fjelluft hvis du tror dette kan være noe for ditt firma!

Du kan lese mer under Kick off/grupper på nettsiden vår!


Håper alle har hatt anledning til å nyte de fine sommerdagene vi har, og håper det kommer flere når ferien kommer! Kanskje vi ses rundt et leirbål i Espedalen?


Hilsen Andre, Bengt og Laila


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle