• Laila

Sommerfugler i magen, og litt turmat!

Det var faktisk veldig spennende å publisere vår nye nettside, vi har brukt litt tid på å få den som vi ønsker! Det kilte litt ekstra i magen da vi delte den med dere! Man går seg litt vill, og ser seg litt blind, og tilslutt syns vi selv den ble presentabel. Vi håper så mange som mulig sier sin mening, og gir tilbakemelding hvis noe bør endres.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og til å kunne lage turer, og gode minner!


Jeg vil starte med å si litt mer om det jeg gløder for, og håper på å utvikle.

Nemlig turmat!

Ikke den avanserte, den jålete, den som gir de fineste bildene for Facebook og instagram. Men den dagligdagse, enkle, næringsrike. Som gir energi og styrke til lange gode turer.Og som smaker godt,så klart! Den skal være enkel og ta med, lett og tilberede på bål eller primus. Det skal ikke veie for mye og for vår del som skal servere til andre må den være trygg å servere, vi må forholde oss til regler fra mattilsynet, med tanke på for eksempel holdbarhet og allergimerking.

Og som vår gjest skal du føle deg trygg, vi vil ivareta dette for deg


På noen turer ordner vi alt, noen ganger legger vi opp til å tilberede maten sammen.


Jeg liker også veldig godt å presentere de lokale godsakene vi har i dette området. Vi samarbeider med Gudbrandsdalsmat, som forhandler gode råvarer rett fra bonden. Lokale oster, spekemat og for ikke glemme sik fra Espedalsvannet, fisket og foredlet av Jotunheimfisk. Det er en av favorittene!


Bengts frokostfavoritt
LokalmatNår vi skal kose oss litt ekstra ordner vi Tapas med det beste området har å by på. På bildet har vi Fjelldronning, som er verdens beste ost fra Avdem, Bjorliskinke, og selvfølgelig varmrøkt sik fra Espedalen. Meskebrød fra ølproduksjon i Gausdal, og avdem gårdsrømme er fint følge! Dette er luksus!

Vi er heldig som har tilgang på dette, og nå er tiden inne for å støtte litt ekstra opp om våre lokale produsenter!
59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle